Fann ut at eg ville prøve å lage heimelaga graut pulver.
So når eg bakte brød på laurdag skar eg det eine opp
og la skjevene i ovnen. Tørka dei på 50 grader i 2 timar.
Delte det opp i større smular og hadde
det i food procsessoren.
Heimelaga grov graut. :)
Tusen takk for tipset:))
SvarSlettHeisann! Eg har tenkt på denne til hurtigvariant, men lurer på ka du gjer med utblandinga? Er det berre å blande pulveret med kokt vatn?
SvarSlettKlem Ida
Hei :)
SlettJa, eg fann ut at den smakte litt bedre med morsmelk erstatning. Har blanda ut ca same blandingsforhold som kjøpe graut.
1 dl væske og ca 4 ss graut pulver.
Tek litt lenger tid før pulveret trekke til seg
væska. So dei fyste gangane eg blanda ut vart grauten for kjokk. :P
Suverent!! Dette skal prøvast:)
SvarSlettKlem