Sider

tirsdag 27. august 2013

Heimelaga graut pulver

Fann ut at eg ville prøve å lage heimelaga graut pulver.
So når eg bakte brød  på laurdag skar eg det eine opp
og la skjevene i ovnen. Tørka dei på 50 grader i 2 timar.
 Delte det opp i større smular og hadde
det i food procsessoren.

 Heimelaga grov graut. :)

4 kommentarer :

  1. Tusen takk for tipset:))

    SvarSlett
  2. Heisann! Eg har tenkt på denne til hurtigvariant, men lurer på ka du gjer med utblandinga? Er det berre å blande pulveret med kokt vatn?
    Klem Ida

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei :)
      Ja, eg fann ut at den smakte litt bedre med morsmelk erstatning. Har blanda ut ca same blandingsforhold som kjøpe graut.
      1 dl væske og ca 4 ss graut pulver.
      Tek litt lenger tid før pulveret trekke til seg
      væska. So dei fyste gangane eg blanda ut vart grauten for kjokk. :P

      Slett
  3. Suverent!! Dette skal prøvast:)
    Klem

    SvarSlett